Recenzije

9,2
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,5
Udobnost
9,2
Lokacija objekta
9,6
Sadržaji
8,8
Osoblje
9,4
Omjer cijene i kvalitete
8,6

Recenzije

    Helena Vulić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    24. rujna 2018.
    Soba je bila rezervirana za dvije osobe a u kupaonici su bili gel za tusiranje i sampon samo za jednu osobu. Sapun je bio pri dnu boce.
    Dorucak je odlican.
    Goran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    3. rujna 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Vedran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    28. kolovoza 2018.

    Želim se ponovno vratiti

    U kupaonici nema mjesta za odložit neseser.Super loksitanovi šamponi i sapun koji je malo nezgodno postavljen na zidu.
    Kroasani i svo ostalo pecivo-super, kao i cjelokupni doručak. Soba jako udobna sa udobnim krevetom. osoblje uslužno i ugodno. Ambijent ugodan i to sve u samom centru grada, nasuprot prekrasnog parka.
    Damir
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    27. kolovoza 2018.

    Objekat - očekivano za cijenu. Osoblje - mladi, nenametljivu, uslužni, za svaku pohvalu.

    Marijan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    23. kolovoza 2018.

    Ugodno i relaksirajuće! Osim doručka!

    Jastuci na krevetu pretvrdi i neudobni. Doručak se poslužuje u skučenom, uskom hodniku. Šteta ukusne i dobre hrane ….
    Smještaj u centru grada je super, kao i parkiralište (doduše malo usko ali OK). Izbor hrane za doručak više nego obilan, ukusno i dobro. Objekt je lijep, lijepo i ukusno namješten, čistoća na najvišem nivou ….
    Ivan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    7. kolovoza 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Dennis
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. listopada 2018.
    Location. Ambience. Friendly staff.
    James
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    9. listopada 2018.
    Breakfast not use to that type of food purchase a coffee from the bar it is great
    nice place to visit great location would visit again town perfect for people watching and drinking
    Sarah Fairhurst
    hk

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    27. rujna 2018.

    Great staff, somewhat odd room location

    Room was right next to reception and dining area. (RIGHT by). Meant it was a bit noisy. And disconcerting to know people were right outside the door!
    Great staff, served breakfast early for us. Good location near old town and castle. Good parking area off road.
    Radek
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    27. rujna 2018.
    very pleasant and helpful staff
    Edwin
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    26. rujna 2018.

    Luxury with a few drawbacks

    Breakfast room was very unpractical. Furthtermore they played soft jazz in all the public places (tearoom, corridors) till 10pm. The door to the room could not lock the sound out.
    Elegant small former palace with only six rooms, free parking available, right in de center of the Unesco old town. Nice rooms.
    tahoe84ves
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    24. rujna 2018.

    Quality, service and understated luxury.

    Nothing
    The moment we walked in we were greeted by a young man who was so helpful and pleasant. He took our bags and let us park in front until a spot opened up in the parking lot. The location was just outside the pedestrian zone which was very convenient for us since we were driving and needed parking. The only room they had left was the suite on the first floor, it was huge and very comfortable. Separate toilet and shower areas. We loved Varazdin and staying at the Arbia made it even better!
    Floor
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    21. rujna 2018.

    Historic hotel

    Lovely place in the centre of town. A great big bed and hot shower and a delightful breakfast. There is (free) parking space. If you can, have diner at Angelus, the Italian restaurant just around the corner for some great food.
    Mike
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    21. rujna 2018.
    Plumbing in shower could be improved and more urgent attention to aircon issues
    Good location, helpful staff, free parking and good arrangement with nearby restaurant
    Vesna J
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    20. rujna 2018.
    The breakfast was terrible, the room was very small, there were never any staff around when you needed someone
    Location is excellent
    Dominik
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    27. kolovoza 2018.

    Perfect weekend getaway for a couple or when in town for business.

    Dining room in front of the room.
    Good breakfast, comfortable room, beautiful ambient, great location, nice staff
    Qoff
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    23. kolovoza 2018.
    Nothing
    Location , quant , great staff , donuts worth the visit
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    23. kolovoza 2018.
    Great location, lovely room and bathroom. Nice breakfast
    Silvija Mađarić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. kolovoza 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Wolfgang
    ch

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    14. kolovoza 2018.

    central location, nice rooms

    - wifi didnot work very well - internet at the mac (LAN) didnot work at all
    - location in center of varazdin - nice, comefortable rooms - athmosphere
Učitavanje recenzija