Recenzije

9,2
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,5
Udobnost
9,2
Lokacija objekta
9,6
Sadržaji
8,8
Osoblje
9,4
Omjer cijene i kvalitete
8,7

Recenzije

    Goran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    3. rujna 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Vedran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    28. kolovoza 2018.

    Želim se ponovno vratiti

    U kupaonici nema mjesta za odložit neseser.Super loksitanovi šamponi i sapun koji je malo nezgodno postavljen na zidu.
    Kroasani i svo ostalo pecivo-super, kao i cjelokupni doručak. Soba jako udobna sa udobnim krevetom. osoblje uslužno i ugodno. Ambijent ugodan i to sve u samom centru grada, nasuprot prekrasnog parka.
    Damir
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    27. kolovoza 2018.

    Objekat - očekivano za cijenu. Osoblje - mladi, nenametljivu, uslužni, za svaku pohvalu.

    Marijan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    23. kolovoza 2018.

    Ugodno i relaksirajuće! Osim doručka!

    Jastuci na krevetu pretvrdi i neudobni. Doručak se poslužuje u skučenom, uskom hodniku. Šteta ukusne i dobre hrane ….
    Smještaj u centru grada je super, kao i parkiralište (doduše malo usko ali OK). Izbor hrane za doručak više nego obilan, ukusno i dobro. Objekt je lijep, lijepo i ukusno namješten, čistoća na najvišem nivou ….
    Ivan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    7. kolovoza 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Dominik
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    27. kolovoza 2018.

    Perfect weekend getaway for a couple or when in town for business.

    Dining room in front of the room.
    Good breakfast, comfortable room, beautiful ambient, great location, nice staff
    Qoff
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    23. kolovoza 2018.
    Nothing
    Location , quant , great staff , donuts worth the visit
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    23. kolovoza 2018.
    Great location, lovely room and bathroom. Nice breakfast
    Silvija Mađarić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. kolovoza 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Wolfgang
    ch

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    14. kolovoza 2018.

    central location, nice rooms

    - wifi didnot work very well - internet at the mac (LAN) didnot work at all
    - location in center of varazdin - nice, comefortable rooms - athmosphere
    Palo
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    13. kolovoza 2018.
    Bedroom was so hot we could not sleep due to temperature. It was the room on the top floor under roof.
    Hotel was clean with a superb staff.
    Elina
    ee

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. kolovoza 2018.
    Everything was great!
    Peter
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    3. kolovoza 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Peter
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    3. kolovoza 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    yiqing
    cn

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    2. kolovoza 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ronen
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    1. kolovoza 2018.

    Very nice and homely

    Very pleasant, helpful and friendly staff
    Teréz
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    31. srpnja 2018.

    Nice stay in Varazdin

    No water in the mini-bar. Complicated check-out.
    Comfy bed and bed linen. Good coffee and cake in the coffee house. Nice restaurant (Angelus) next door.
    andelka
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    28. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Zsuzsanna
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    24. srpnja 2018.
    Beautiful and huge suite for very good price. Perfect breakfast, very caring personnel. The hotel is in the very center of this cosy town! Thanks a lot!
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    24. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija